Ești cetățean european, cunoaște-ți drepturile!

180
2
Ești cetățean european, cunoaște-ți drepturile! - esticeteurop-1417786954.jpg

Articole de la același autor

Aveți o idee inovatoare ce v-ar putea transforma radical viața și activitatea? Înainte de a o face publică, ar fi bine să o protejați cu ajutorul drepturilor de proprietate intelectuală, căci ideile mari au valoare numai dacă puteți dovedi legal că vă aparțin. Puteți face economie de timp și bani protejându-vă proprietatea intelectuală la nivelul UE. Astfel, vă veți asigura că inovațiile și creațiile dumneavoastră sunt protejate peste tot în UE și că obțineți beneficii de pe urma lor.

Cât privește costurile legate de înregistrarea unei mărci, acestea se ridică la 1.050 de euro, iar dacă depuneți cererea online, vă costă doar 900 de euro.

Pentru a obține un brevet național vă puteți adresa oficiului competent din țara UE în cauză, iar pentru a obține un brevet european trebuie să depuneți o cerere la Oficiul European de Brevete. Totuși, brevetul european trebuie să fie validat de Oficiul Național de Brevete din fiecare țară în care aveți nevoie de protecție. În anumite țări UE, legislația națională prevede traducerea brevetului sau plata unei taxe până la o anumită dată. 

Comentează știrea

eva
7 decembrie 2014
munca la domiciliu

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Dan
10 decembrie 2014
pentru tine

Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Subvenționarea locurilor de muncă
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Transferurile de bani în UE
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : UE ne apără  împotriva zgomotului
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Călătoria cu vaporul în UE
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Necazuri ce pot fi evitate
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce înseamnă stagiu  de cotizare
Marţi, 28 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Ești cetățean european, ai drepturi!
Pagina a fost generata in 1.1294 secunde