Rețeta zilei
Ficăței de pui cu sos alb
3554
Articole de la același autor
Cartofi la cuptor cu legume și ciuperci
22 Ianuarie 2008
Angajatorul refuză să-i restituie cartea de muncă
26 Ianuarie 2008
Câinii comunitari sunt, în continuare, schingiuiți
15 Ianuarie 2008
Oamenii vor să își cumpere pistoale
13 Februarie 2008
Oamenii vor să își cumpere arme pentru autoapărare (II)
14 Februarie 2008
Ingrediente: o ceapă mare, 2 linguri ulei de măsline, 500 g ficăței de pui, 100 ml vin alb, 150 ml smântână dulce, o lingură făină, sare, piper, pătrunjel verde.
Mod de preparare: Se taie ceapa mărunt și se călește în ulei, până când devine transparentă. Se adaugă apoi ficățeii spălați și bine scurși de apă, se acoperă cratița cu un capac și se înnăbușe la foc mic. Când ficățeii sunt aproape gata, se adaugă vinul, se lasă la fiert încă trei minute, apoi se pune smântâna amestecată cu făina. Se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc. Se adaugă pătrunjel verde și se servește cu mămăliguță.
Mod de preparare: Se taie ceapa mărunt și se călește în ulei, până când devine transparentă. Se adaugă apoi ficățeii spălați și bine scurși de apă, se acoperă cratița cu un capac și se înnăbușe la foc mic. Când ficățeii sunt aproape gata, se adaugă vinul, se lasă la fiert încă trei minute, apoi se pune smântâna amestecată cu făina. Se condimentează cu sare și piper și se ia de pe foc. Se adaugă pătrunjel verde și se servește cu mămăliguță.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!