Ficăței în sos provensal

1018
Ficăței în sos provensal - 83b7a35d2f6d995e03db4322e1be2467.jpg
Ingrediente: un pachet ficat de pui, 100 ml vin alb sec, 100 ml suc de roșii gros sau roșii pasate, buchet aromatic provensal din oregano, cimbru, rozmarin, maghiran, puțin ardei iute uscat și usturoi, ulei de măsline.
Mod de preparare: Spălați ficățeii de pui, scurgeți-i și apoi puneți-i în tigaie cu puțin ulei de măsline. Căliți-i unul-două minute, amestecând continuu. Presărați condimentele și turnați vinul. Dați focul la moderat și lăsați să fiarbă câteva minute, apoi adăugați roșiile. Mai fierbeți două-trei minute, apoi adăugați sarea și mâncarea este gata. Serviți cu garnitură de orez, legume fierte la aburi sau cartofi la cuptor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Sfaturi pentru o grădină perfectă
Luni, 04 Aprilie 2011
Stire din Cetățenești : Pași pentru o grădină superbă
Pagina a fost generata in 3.7028 secunde