Ficăței în sos provensal
1018
![Ficăței în sos provensal - 83b7a35d2f6d995e03db4322e1be2467.jpg](https://cugetliber.ro/imagini/original/83b7a35d2f6d995e03db4322e1be2467.jpg)
Ingrediente: un pachet ficat de pui, 100 ml vin alb sec, 100 ml suc de roșii gros sau roșii pasate, buchet aromatic provensal din oregano, cimbru, rozmarin, maghiran, puțin ardei iute uscat și usturoi, ulei de măsline.
Mod de preparare: Spălați ficățeii de pui, scurgeți-i și apoi puneți-i în tigaie cu puțin ulei de măsline. Căliți-i unul-două minute, amestecând continuu. Presărați condimentele și turnați vinul. Dați focul la moderat și lăsați să fiarbă câteva minute, apoi adăugați roșiile. Mai fierbeți două-trei minute, apoi adăugați sarea și mâncarea este gata. Serviți cu garnitură de orez, legume fierte la aburi sau cartofi la cuptor.
Mod de preparare: Spălați ficățeii de pui, scurgeți-i și apoi puneți-i în tigaie cu puțin ulei de măsline. Căliți-i unul-două minute, amestecând continuu. Presărați condimentele și turnați vinul. Dați focul la moderat și lăsați să fiarbă câteva minute, apoi adăugați roșiile. Mai fierbeți două-trei minute, apoi adăugați sarea și mâncarea este gata. Serviți cu garnitură de orez, legume fierte la aburi sau cartofi la cuptor.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 05 Aprilie 2011
Marţi, 05 Aprilie 2011
Luni, 04 Aprilie 2011
Luni, 04 Aprilie 2011
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011