Rețeta zilei
Frigărui
Ingrediente: 500 g ceafă sau pulpă de porc (sau orice altă carne); 200 g cârnați; 200 g bacon sau costiță; 10 ciuperci; 2 cepe mari; 3 roșii; un ardei; un dovlecel; o căpățână usturoi; sare, piper, cimbru, condimente pentru fripturi.
Mod de preparare: Se taie carnea cubulețe cu latura de aproximativ trei centimetri. Se freacă bine cu condimentele. Se taie și restul de ingrediente, după preferință, cubulețe sau felii. Se pun pe bețe câte o bucată din fiecare ingredient, apoi se reia operațiunea. De preferat să se lase o noapte la rece sau, dacă acest lucru nu e posibil, măcar câteva ore. Apoi se rumenesc frumos pe grătar.
Mod de preparare: Se taie carnea cubulețe cu latura de aproximativ trei centimetri. Se freacă bine cu condimentele. Se taie și restul de ingrediente, după preferință, cubulețe sau felii. Se pun pe bețe câte o bucată din fiecare ingredient, apoi se reia operațiunea. De preferat să se lase o noapte la rece sau, dacă acest lucru nu e posibil, măcar câteva ore. Apoi se rumenesc frumos pe grătar.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 14 Aprilie 2010
Marţi, 13 Aprilie 2010
Marţi, 13 Aprilie 2010
Luni, 12 Aprilie 2010