Rețeta zilei

Friptură dietetică de pui

420
Ingrediente: piept de pui, mirodenii, sos de soia, ulei de măsline, vin, usturoi.

Mod de preparare: Se bate piep-tul de pui și se ține la macerat (baiț) două-trei ore, într-o marinată preparată astfel: două linguri de vin, o linguriță sos de soia, usturoi pisat, o lingură ulei de măsline, piper, cimbru, oregano, enibahar sau alte condimente preferate. Se prepară la grătar sau pe tigaia de teflon timp de câteva minute. Friptura dietetică, deosebit de delicioasă, se topește în gură. Se servește cu garnituri pe bază de legume, ciuperci, salată. Se pot prepara în același fel și pulpe de pui, mușchi de vită sau fileuri de pește. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Zacuscă moldovenească de ardei
Luni, 24 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Friptură cu prune
Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Rețetă tradițională germană
Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Paste grecești
Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Gogoșari umpluți cu vinete
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Foietaj cu cașcaval
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Diverse : Mic dejun rapid pentru puști
Pagina a fost generata in 0.3824 secunde