Concurs Garderoba de primăvară. Ce trebuie să conțină!

209
De departe, cea mai sexy tendință din acest sezon este talia la vedere. Potrivit Eva.ro, fustele cu talie înaltă și bustierele minuscule ne transformă în niște adevărate dive. Însă, cu o condiție: să avem un abdomen care merită să fie arătat. 

Combinația alb și negru este punctul forte ale designerilor din acest sezon. Și dacă ne gândim câte haine albe și negre avem în garderobă, e posibil să ne molipsim și noi. Preferatele rămân hainele în dungi sau pătrate albe și negre. Este timpul să ne jucăm!

Dungile sunt și acestea nelipsite din toate prezentările și ar trebui să nu lipsească nici din garderoba noastră. Iar dacă dungile de pe hainele tale sunt în alb și negru este perfect. Însă, mare atenție cum le porți. Dungile verticale înalță orice siluetă, iar cele orizontale te fac să pari mai lată. 

Ținuta din denim este una dintre preferatele mele din acest sezon. Și chiar dacă în toți acești ani nu am renuțat la nemuritorii jeanși, parcă niciodată nu mi-au plăcut mai mult cămășile sau jachetele din denim. Îți dau un aer tineresc și te fac să te simți cool. 

Combinația de imprimeuri este recomandată dacă vrem să dăm viață unei ținute. Și fie că vorbim de imprimeuri grafice sau florale, efectul va fi unul pe măsură.

Imprimeurile florale emană feminitate. Și cum să nu te cucerească o rochie cu flori pictate, în culorile primăverii? Așa că, poartă o astfel de rochie atunci când vrei să scoți în evidență latura ta feminină și delicată. 

Volanele sunt încă de anii trecuți pe lista mea. Îmi plac pentru că sunt foarte feminine, dar și pentru că te ajută să te joci cu silueta. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știi despre volane este că ele dau volum. Așa că, poartă-le acolo unde vrei să adaugi! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9623 secunde