Greșeli de evitat în modă

511
În ciuda nenumăratelor publicații de modă, greșeli de vestimentație vor exista întotdeauna, fără a fi o consecință directă a dezinteresului față de acest domeniu. Stiliștii includ în categoria greșelilor capitale în modă următoarele erori, care nu au nicio legătura cu stilul vestimentar:

1. Să porți culori care nu ți se potrivesc: Când îți alegi culorile hainelor, ține cont în primul rând de culoarea pielii tale. Și dacă în fotografie modelul arată perfect într-o nuanță de albastru deschis, exact aceeași bluză poate arăta oribil pe tine. Probează aceeași bluză pe mai multe nuanțe și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine tenului tău, chiar dacă nu este culoarea sezonului.

2. Să porți haine cu un număr mai mic decât ai nevoie: Dacă nu-ți mai vin bine pantalonii, nu-i mai purta! Poate te simți bine atunci când vezi eticheta, dar reflexia din oglindă ar trebui să fie criteriul de alegere. Când îți achiziționezi o nouă piesă de vestimentație, asigură-te că ai ales măsura potrivită. Altfel te vei simți incomod, iar asta nu este deloc sexy.

3. Să îți lași bikinii la vedere: Ți-ai propus să porți pantaloni cu talie joasă? Decizia ta nu trebuie să afecteze părerea celorlalți despre tine. Fii întotdeauna o doamnă și păstrează-ți secretă lenjeria intimă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Meniu de week-end
Sâmbătă, 03 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : "Experiența" i-a… pus bețe-n roate!
Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Zacuscă
Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Joi, 01 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Pizza românească
Pagina a fost generata in 1.8593 secunde