Idei de cadouri originale pentru părinți

1775
Idei de cadouri originale pentru părinți - 17deccadouriparinti2-1387304448.jpg
Te-ai decis ce cadouri vrei să le oferi părinților de Crăciun? Dacă nu, site-ul allwomenstalk.com oferă câteva sugestii în acest sens:

Poezie în ramă. Scrie o poezie pentru părinții tăi! Compune-o din adâncul inimii și lasă sentimentele să vorbească. După ce este gata, pune-o în ramă. Acest dar îl vor prețui pentru tot restul vieții.

Album de amintiri. Acesta este cadoul care poate aduce atât bucurie, cât și lacrimi de emoție în ochii părinților tăi, când îl vor des-chide și vor începe să-l răsfoiască. Pe lângă amintirile tale haioase din copilărie, te poți furișa în casa părinților să furi câteva poze.

Obiecte personalizate. Voia bună și zâmbetele sunt garantate în momentul în care unul dintre părinții tăi deschide cadoul și vede un obiect cu poza ta sau a copilului tău pe el. Există o mulțime de magazine și site-uri online care oferă posibilitatea personalizării diferitelor obiecte, de la calendare, la căni de cafea sau așternuturi de pat. Nu poți da greș cu o astfel de alegere.

Urme de mâini. Dacă ai copii, poți realiza un cadou simplu și totuși atât de încărcat sentimental. Desenează pe o hârtie conturul mâinilor tale și ale copiilor, după care lasă-i pe ei să le deseneze cum vor. Scrie numele în fiecare palmă și oferă-le bunicilor cadoul.

Ajutor în muncă. Când părinții noștri sunt din ce în ce mai bătrâni, cel mai bun dar este să-i ajuți cu treaba prin casă. Cu siguranță există ceva care pe ei a început să-i depășească la acest capitol. Așadar, desenează și printează un cupon, pe care să scrie că oferi servicii gratis pentru orice au părinții tăi nevoie în casă.

Dragostea. Este cel mai la îndemână și apreciat cadou, însă câteodată este și cel mai râvnit. Chiar dacă nu ai toți banii din lume destinați cadourilor, doar faptul că-i anunți cât de mult îi iubești, înseamnă totul pentru părinții tăi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum aranjați masa festivă de Crăciun
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Social : O, brad frumos și scump!
Pagina a fost generata in 1.5867 secunde