Ingrediente naturale pentru apa de baie

369
Ingrediente naturale pentru apa de baie - 3c2d083a1b7201ce6488a19574b9a47c.jpg
Ingredientele naturale, adăugate în cada plină, ridică o baie obișnuită și necesară la rangul de răsfăț. Iată ce spun specialiștii că ar trebui să aveți la îndemână pentru o baie relaxantă, mai ales că venirea perioadei reci vă face să căutați căldura.
Sare de mare: adăugați 250-300 grame sare de mare - bogată în minerale benefice pielii – în apa caldă și nu stați în cadă mai mult de 20-25 de minute.
Oțet de mere: 250 ml oțet de mere se adaugă în apa caldă. Pe lângă efectul de înviorare, combinația este excelentă dacă aveți pielea grasă.
Tărâțe și lapte: fierbeți doi pumni cu tărâțe, aproximativ 15 minute în doi litri de lapte, iar lichidul rezultat adăugați-l în apa de baie. Clătiți-vă pe corp foarte bine cu apă caldă.
Miere și lapte: aveți nevoie de un litru de lapte și o cană de miere. Cel mai simplu este să le puneți în cadă înainte de a da drumul la apă, le amestecați ușor cu jetul de la duș, după care lăsați apa să curgă. La sfârșitul băii clătiți-vă pe corp foarte bine cu apă din abundență, pentru a îndepărta și ultimele urme de lapte. Pielea va rămâne moale și hidratată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Cetățenești : "Băiatu’, mai adu tu mărunt!"
Vineri, 15 Octombrie 2010
Stire din Cetățenești : Gogonele cu usturoi
Pagina a fost generata in 2.8788 secunde