Îngrijirea câinilor din rasa Caniche

755
1
Îngrijirea câinilor din rasa Caniche - e76c2e95968ee2083d547e96d9f8f47d.jpg
"Aș vrea să știu cum trebuie hrănită și îngrijită o cățelușă Caniche, în vârstă de opt ani? Abia am primit-o și aș vrea să am grijă ca lumea de ea. Vă mulțumesc pentru informații! Adriana Marin".
v v v
Pentru a avea un câine sănătos, medicul veterinar Gheorghiță Mureșanu precizează că sunt mai mulți pași ce trebuie respectați pentru a se atinge acest deziderat. Înainte de toate, trebuie să fiți atentă la alimentație. Apoi, e bine să fie văzută periodic de un veterinar, pentru evaluarea stării de sănătate și efectuarea unui set de analize. De asemenea, e bine să se știe dacă are tartru dentar sau alte afecțiuni la nivelul cavității bucale, pentru că în funcție de acestea i se poate stabili ce gen de mâncare să primească. Și nu în ultimul rând, cățelușa trebuie vaccinată anual, iar deparazitările interne trebuie să se facă la un interval de trei-patru luni.

Comentează știrea

roxana
8 octombrie 2016
cel mai bine

cel mai bine cainii se ingrijesc prin castrare. NU I MAI INMULTITI DIN IGNORANTA SAU LACOMIE, e plin de caini si resoectati legea care spune ca toti cainii fara valoare chinilogica trebuie castrati. sunt o gramada de tembeli care vor caini de rasa si asa se inmultesc bieteke animale vai de capul lor. CASTRATI-I!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Bomboane cu nuci
Marţi, 01 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Aperitiv în foi de napolitane
Pagina a fost generata in 1.6101 secunde