Leacuri împotriva țânțarilor

8510
2
Leacuri împotriva țânțarilor - siteleacuritantari-1404646478.jpg
Cât sunt de enervanți, o știm cu toții. Mai grav este însă că țânțarii sunt purtători de boli și declanșatori de alergii. De aceea, înainte să cumperi produse împotriva țânțarilor, care conțin așa-numitul DEET (Dietil meta toluamida), apelează la remedii naturiste, ce au un efect mai bun împotriva țânțarilor. Potrivit baby.ro, cele mai multe dintre produsele împotriva țânțarilor conțin Dietil meta toluamida (DEET), despre care cercetările arată că se absoarbe rapid în piele și are o mulțime de efecte secundare  c sû» distruge celulele creierului, provoacă schimbări de comportament și poate cauza interacțiuni medicamentoase grace. Substanța mai are că efecte secundare mutații genetice și afecțiuni ale sistemului nervos, fiind extrem de periculoasă dacă este folosită de către viitoarele mămici. Există însă câteva remedii naturale împotriva țânțarilor care sunt chiar mai eficiente decât cele chimice. Următoarele uleiuri esențiale te ajută să ții țânțarii departe:

Usturoiul ține nu numai vampirii departe, ci și țânțarii. Allicinul pe care îl conține usturioul este inamicul țânțarilor, așa că insectele stau departe de sursă de allicin, respectiv persoană care miroase a usturoi.

Lavanda are un parfum seducător și este un bun remediu împotriva țânțarilor. Uleiul esențial de lavandă poate fi diluat în ulei de măsline, de caise sau de nuca de cocoș și are un efect spectaculos și asupra pielii.

Lemongrass. Dacă te afli într-un magazin naturist, cumpără ulei esențial de lemongrass  ii. i miroase divin și este o armă eficientă împotriva țânțarilor.

Rozmarin. Bun pentru condimentarea fripturilor și a cartofilor, rozmarinul este un repelent puternic împotriva țânțarilor. Uleiul esențial de rozmarin ține țânțarii departe timp de ore bune, atunci când este aplicat pe piele (diluat) sau folosit în lămpi și lumânări parfumate.

Comentează știrea

iLJVfOORNUz
11 octombrie 2014
lHHxSPybAcWLbE

865MHz http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

xxePkejBWRDLnWyCSF
21 octombrie 2014
NRkZnKgjhxfsinRq

nIhvsq dqiowydirvur, [url=http://rzkvaogkcmsi.com/]rzkvaogkcmsi[/url], [link=http://fplmlhasionh.com/]fplmlhasionh[/link], http://dlbbcrrldbzj.com/

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 07 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 3.0819 secunde