Leacuri pentru durerile de stomac

221
Leacuri pentru durerile de stomac - siteleacuristomac27fb-1393511200.jpg
Persoanele anxioase se confruntă adesea și cu dureri de stomac, așa că ar trebui să devii mai calm și să nu te mai lași atât de grav afectat de micile probleme cotidiene. În plus, este indicat să respecți orarul meselor în defavoarea unei singure mese substanțiale pe zi, seara. Și nu în ultimul rând, să profiți de o serie de leacuri pentru durerile de stomac, recomandate de Click.ro:
Dacă te grăbești când mănânci și îndeși mâncarea când nu mai încape nicio îmbucătură, e timpul să iei o pauză. Nu bea apă în timpul meselor,  deoarece vei dilua acidul gastric și vor rămâne microbi nedigerați, digestia va fi încetinită, iar după ce termini masa mai așteaptă o oră, două până la desert! 
Obișnuiești să consumi alcool în mod frecvent, fumezi, mănânci gras și condimentat? Toate aceste obiceiuri alimentare nocive îți vor spori durerile de stomac, așa că asigură-te că nu faci excese.
Ceaiuri calmante pentru durerile de stomac. Cine ar fi crezut că sunt atâtea remedii naturiste la îndemână pentru durerile de stomac? Calmează-te cu un ceai călduț îndulcit cu puțină miere, preparat din unul dintre aceste ingrediente sau un mix: mentă, mușețel, ghimbir, urzică, pelin, salvie, sunătoare. Dacă preferi, încălzește-ți un pahar cu lapte, la care adaugi un praf generos de scorțișoară, pentru că are efect de calmare a stomacului.
Alte alimente care calmează durerile stomac. Cărbunele alimentar reduce nivelul de aciditate din stomac și în același fel acționează și pâinea prăjită. Adaugă și un iaurt natural care conține bacterii bune (probiotice), însă nu doar atunci când ai dureri de stomac, ci în alimentația de zi cu zi. Tot așa poți include în meniul zilnic supe-creme de țelină și păstârnac, varză murată desărată și praf de ardei iute cu rol calmant.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Orele suplimentare,  măr al discordiei
Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : De ce e periculoasă bruscarea copiilor
Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Joi, 27 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce drepturi  au unii șomeri
Pagina a fost generata in 2.339 secunde