Leacuri pentru problemele picioarelor

186
Leacuri pentru problemele picioarelor - siteleacuripicioare-1402069349.jpg
Aveți apă la genunchi? Iată o rețetă, a cărei eficiență a fost demonstrată din moși strămoși: o frunză de brusture se pune pe masă și se zdrobește cu o sticlă, apoi se pune pe o compresă pe genunchi, procedura se face timp de o săptămână de trei ori pe zi.

Călcâie crăpate: o rădăcină de tătăneasă în 100 ml alcool de 50 – 60 de grade se macerează trei-patru zile, apoi se ung tălpile. În fiecare seară după ce v-ați spălat și frecat cu o perie sau piatră ponce, ungeți-le cu ulei de parafină 100 g amestecat cu vitamina A - o fiolă, apoi încălțați-vă cu o pereche de șosete.

Cârcei. Înainte de fiecare masă se iau două lingurițe de miere cu lăptișor de matcă și apilarnil. După fiecare masă se ia o linguriță de miere cu șase picături de tinctură de propolis. Zilnic se bea o cană ceai de măceșe, una de pedicuță, una cu urzică, coada calului, busuioc. Se face reflexoterapie.

Bătături. Se ia o ceapă, se taie în două, de pune într-un pahar cu oțet pentru 24 de ore. Se pune pe bătătură câte o felie de două ori pe zi, dimineața și seara. De asemenea, jumătate de smochină pusă pe bătătură, în fiecare seară, va face minuni. Durerile provocate de bătături vor dispărea însă și dacă se pun câteva prune uscate în lapte fierbinte, apoi se pune o prună fără sâmbure pe locul dureros, se repetă până dispare bătătura. De asemenea, propolisul solid, înmuiat în apă caldă, până se face ca o plastilină, aplicat pe bătătură și fixat cu leucoplast este o altă metodă care și-a dovedit în timp eficiența împotriva bătăturilor. Atenție, însă, se schimbă des, iar înainte de o nouă aplicare se face o baie fierbinte, apoi se îndepărtează partea de piele moartă.

Dureri. Se spune că hreanul, în afara multor altor beneficii pe care le aduce organismului, este și un leac eficient pentru durerile de picioare. Rețeta este următoarea: o bucată de hrean ras se amestecă cu o lingură de sare grunjoasă, o lingură de făină și spirt medicinal cât cuprinde, ca să formeze o pastă. Compoziția se pune într-un săculeț, o seară se pune pe o talpă, iar a doua seară pe cealaltă talpă. Tratamentul durează 10 seri, cu o pauză de cinci zile. În timpul celor 10 seri se bea ceai depurativ.

Fractura se consolidează mult mai repede când se administrează coada calului, bogată în săruri de calciu, magneziu, permițând asimilarea lor mult mai repede. 4 lingurițe pe stomacul gol, cu 5 minute înainte de masă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Cura de slăbire. Ce să faci înainte
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Nevăstuica, animal de companie?
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Îndrăzneală costisitoare…
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ficatul, cel mai rezistent organ?
Vineri, 06 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Vineri, 06 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 5.0055 secunde