Leacuri pentru pungile de sub ochi

289
2
Leacuri pentru pungile de sub ochi - 6decsiteleacuripungiochi-1386357192.jpg
Pungile de sub ochi sunt inestetice și-ți conferă o permanentă stare de oboseală. Descoperă cum poți trata această problemă cu ajutorul unor remedii preparate în casă, recomandate de Click pentru femei. Înainte de asta, însă, află și de ce ajungi să te confrunți cu această problemă. 
Cauze
Vârsta. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea devine uscată, iar pungile de sub ochi sunt mai proeminente. Stresul. Cearcănele apar în urma tensiunii de la serviciu, a problemelor din familie, iar cel mai grav este că pungile de sub ochi apar și în rândul tinerilor. Somnul insuficient. Persoanele care nu dorm câte 8 ore pe noapte sunt predispuse la apariția cearcănelor. Deshidratarea. Atunci când organismul pierde multă apă, pielea se usucă, iar aceasta este o cauză a apariției pungilor de sub ochi. Dieta dezechilibrată. În fiecare zi trebuie să consumi proteine, vitamine și minerale, care te vor ajuta să-ți menții tenul luminos.
Tratamente naturiste împotriva cearcănelor
Amestecă ulei de migdale cu miere și aplică pe ochi în fiecare seară, înainte de culcare. În 2-3 săptămâni vei observa că cearcănele se vor estompa. Poți încerca și tratamentul cu pliculețe de ceai, pe care le aplici pe ochi, timp de 15 minute în fiecare zi. Un amestec din pulbere de frunze de mentă și câteva picături de suc de lămâie te pot ajuta în tratarea cearcănelor. Compoziția se aplică pe ochi,  cu ajutorul unor comprese. De asemenea, nu uita să consumi cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi, indiferent de sezon, deoarece te va ajuta să elimini toxinele din organism și va împiedica formarea cercurilor inestetice din partea de jos a ochilor. Truc! Tratarea cearcănelor trebuie făcută cât mai repede pentru ca acestea să nu se agraveze.


Comentează știrea

magic leverag hair rollers
26 mai 2014
magic leverag hair rollers

The front blinkers are integrated into an aerodynamic fairing which not only reduces drag, but the fairing keeps the heat off the rider's legs. Recesses on the 19 litre fuel tank provide a tucked in riding position and combined with the upright handlebars and a broad urethane seat makes the Kawasaki Ninja 1000 a comfortable machine to ride long distances. magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

honda cbr f2 fairings
3 iunie 2014
honda cbr f2 fairings

Pas de pare brise non plus, et avec le moulage du fairing il semble que ça n'ait pas l'air d'une option non plus. Fatigue en vue pour tenter de s'agripper au guidon afin de rester sur la moto sur l'autoroute. honda cbr f2 fairings http://hondacbrf2fairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru gătitul ouălor
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri ca să îți păstrezi calmul
Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru fotografii reușite
Pagina a fost generata in 3.0936 secunde