Trucuri pentru fotografii reușite

199
Trucuri pentru fotografii reușite - 26iulietrucurifoto-1374841516.jpg

Articole recomandate

Ești în vacanță și-ți dorești să imortalizezi momentele plăcute într-un album foto cât mai reușit. Iată câteva trucuri recomandate de specialiști pentru a face poze cât mai frumoase:

Momentul zilei, esențial! Cea mai bună lumină pentru fotografii este dimineața, până pe la ora 11,00, sau seara, după ora 18 până la apus. Atunci lumina nu este atât de puternică încât să creeze umbre pe fețele celor dragi. În plus, fotografiile la răsărit și apus de soare au un farmec aparte, dar și culori speciale. Dacă vrei să fotografiezi totuși în timpul zilei, nu așeza copilul în plin soare. Alege zone mai umbroase, pentru a evita umbrele puternice și inestetice de pe chipurile celor dragi.

Perspectiva din care fotografiezi e foarte importantă. Lasă-te jos, la nivelul copilului tău, dacă vrei să-i faci o poză reușită. Fotografiat de jos în sus, copilul va părea un gigant, iar invers, fața îi va fi mai mare decât corpul. Așa că joacă-te cu el, stai la același nivel cu el și vei avea cu siguranță imagini nu doar reușite, ci și foarte expresive.

Nu încărca fotografia inutil cu peisaj, accesorii sau cine știe ce mai vrei să apară în poză. Concentrează-te pe expresia copilului. Mare atenție la decor. Cu siguranță nu vrei să ai în același cadru cu puiul tău și coșul de gunoi din spate, oameni care fac topless sau mănâncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0559 secunde