Trucuri pentru a-l cuceri de la prima întâlnire

271
Trucuri pentru a-l cuceri de la prima întâlnire - primaintalnirecumsateimbracicasa-1359411984.jpg
Prima întâlnire este adesea un moment stresant: cu cât îți place mai mult de el, cu atât ai emoții mai mari. Încearcă trucuri ca să ai succes la prima întâlnire, soluții care te ajută să faci o impresie bună și să obții și o a doua întâlnire.


Optează pentru o activitate interesantă

Întâlnirea la un restaurant poate fi cea mai stresantă situație, mai ales când ești nevoită să găsești subiecte de discuție cu un bărbat pe care abia îl cunoști. Propune o activitate mai interesantă decât masa în oraș, fie că este vorba de o expoziție, fie de un alt eveniment interesant care îl atrage și pe el.

Folosește-ți zâmbetul

De prima impresie depinde în cele mai multe cazuri succesul întâlnirii. Zâmbește cât mai mult și arată-i că ești veselă și știi să te distrezi.

Arată-i că te simți bine în pielea ta

Îmbracă-te și machiază-te într-un mod cât mai natural pentru tine, ca să observe că te simți bine în pielea ta. Prima întâlnire nu este momentul să încerci o pereche de pantofi noi, care îți pot provoca dureri, sau să faci experimente cu modul în care îți aranjezi părul.

Nu-l copleși

Tăcerea este neplăcută atunci când marchează pauze frecvente în conversa-ție, dar și mai neplăcut poate fi modul în care tu vorbești în continuu despre tine.

Evită să folosești excesiv telefonul

Unii experți în dating susțin că telefonul în-chis este o regulă de aur la prima întâlnire. Nu este nevoie să-l închizi, dar nu îl folosi prea mult.

Nu te relaxa prea mult

Anxietatea este dău-nătoare la prima întâl-nire, dar și relaxarea exagerată are uneori efecte negative. Este important să te simți bine, dar nu-i arăta și defectele tale.

Nu exagera cu cheltuielile

Când el își comandă cele mai scumpe bău-turi și mâncăruri din meniu, nu încerca să-l depășești. Chiar dacă ți-ai propus să achiți partea ta din nota de plată, el nu știe încă asta și poate rămâne cu impresia că o întâlnire cu tine este o lovitură puternică pentru bugetul lui.

Demonstrează-i că atracția este comună

Sexul la prima întâlnire este o opțiune personală, dar și în absența lui contactul fizic este important. Dincolo de sărutul considerat tradițional la prima întâlnire, atinge-l în zone neutre, umăr sau braț, pentru a-i da de înțeles că îl găsești atrăgător și că ești dispusă să mergi mai departe la eventualele întâlniri viitoare. (www.eva.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8541 secunde