Cum s-o convingi să facă nebunii în pat

893
Cum s-o convingi  să facă nebunii în pat - nebuniiinpat-1359376344.jpg
Ești bărbat și, deci, mintea ți-e adesea ocupată cu tot felul de idei și fantezii care mai de care mai provocatoare despre cum ți-ar plăcea să faci sex. Provocarea cea mai mare este însă aceea de a-ți determina iubita să participe la jocul tău. Totuși, indiferent de răspunsurile pe care le primești, inclusiv tipul inocent poate fi corupt. Iată 5 strategii pe care le poți folosi ca să-ți aduci iubita "pe calea cea bună", propuse de specialiștii Askmen. 


1. Începe prin a-i povesti toate fanteziile tale. Dacă prinzi un "fir" care-ți spune că undeva, cândva, ea ar putea fi receptivă la propunerile tale, începi prin a-i împărtăși cât de amănunțit simți tu că se poate măcar o parte din fanteziile care-ți bântuie mintea. Un detaliu important al acestei metode este să ții totul la nivel de fantezie.

2. Fă să pară totul nou pentru amândoi. Și în acest sens te poți gândi să-i propui ceva ce n-ai mai încercat nici tu, ca să experimentați împreună. Dacă va avea siguranța că jucați la același nivel al începătorilor, va fi, cu siguranță, mult mai cooperantă.

3. Cumpărați un joc erotic. Vizitați împreună un sex shop și vedeți la fața locului oferta pentru jocuri erotice. Este un start bun pentru amândoi, o dată ce v-ați decis să condimentați puțin activi-tatea sexuală.

4. Uitați-vă la filme pentru adulți sau citiți reviste "specializate". Filmele și imaginile des-tinate în exclusivitate adulților stimulează, în general, fantezia erotică a tuturor. Chiar dacă tu știi că în mod normal ea nu e consumătoare a genului, dacă discutați despre asta și v-ați propus puțină obrăznicie în dormitor, va coopera, cu siguranță.

5. Inițiaz-o. Probabil că tu vei fi cel care va trebui să facă primul pas în toată aventura asta. Chiar dacă i-ai trezit interesul, tot nu va îndrăzni să facă ea prima mișcare, așa că îți revine "onoarea". (www.sfatulparintilor.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4472 secunde