Bărbații preferă blondele ca amante și șatenele ca soții

403
Bărbații preferă blondele ca amante și șatenele ca soții - barbatiipreferablondele-1359297563.jpg
Culoarea părului femeii iubite este în continuare foarte importantă pentru mulți bărbați. Cristalizată de Marilyn Monroe în filmul "Domnii preferă blondele", imaginea de bombă sexy a blondelor persistă și în prezent. Iată câteva motive pentru care bărbații preferă blondele ca amante și brunetele ca soții.


Indiferent dacă sunt raționale sau nu, preferințele bărbaților pentru culoarea părului partenerei le conduc uneori deciziile în viața amoroasă. Mai multe studii au demonstrat că blondele sunt mai populare ca iubite și amante decât ca soții. Vezi motivele care stau la baza preferințelor bărbaților.

Sunt mai sexy blondele?

Culoarea părului joacă un rol important în alegerea partenerei, dar bărbații au numeroase alte criterii. Cele mai populare blonde sunt cele cu forme lascive, însă preferința bărbaților nu se referă doar la blondele naturale. Mai multe studii au arătat că brunetele vopsite blonde sunt pentru cei mai mulți bărbați la fel de atrăgătoare ca cele naturale.

Caută amanta diferită de soție

Numărul de blonde este mult mai mic decât cel de brunete, astfel că, în mod automat, cele mai multe soții sunt brunete. Când își înșeală partenera, bărbații caută senzații noi, iar o blondă le oferă o schimbare.

Două cercetări realizate în Marea Britanie au confirmat că atracția blondelor este de fapt atracția noului. Cei mai mulți bărbați se căsătoresc cu o femeie care are culoarea părului diferită decât cele mai multe iubite.

Blondele flirtează mai mult

Meritată sau nu, reputația blondelor include și elemente sociale. Mulți bărbați consideră că blondele flirtează mai mult, iar alegând o brunetă se gândesc practic la fidelitatea partenerei pe termen lung.

Te poți baza mai mult pe brunete?

Cei mai mulți bărbați care preferă o soție brunetă susțin că te poți baza mai mult pe brunete și că sunt mai afectuoase. Mitul blondei proaste nu a murit nici până acum, doar a evoluat într-o senzație vagă că blondele sunt mai aeriene și mai neserioase. (sursa: www.eva.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Cât durează partida perfectă de sex
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Mituri despre frumusețe
Pagina a fost generata in 0.2988 secunde