"Mă distrez cu el și apoi îi dau papucii"

540
1
S-a plictisit! După mai puțin de doi ani de iubire cu năbădăi, Jennifer Lopez (43 de ani) s-a cam săturat deja de dansatorul Casper Smart, de 25 de ani. Diva a dezvăluit că-l folosește numai ca să se distreze.


Jennifer Lopez a avut o întâlnire de taină cu fostul soț, Marc Anthony (44 de ani), căruia i-a spus de asemenea că nu are intenții serioase cu Casper Smart. "Mă distrez cu el și apoi îi dau papucii", i-a spus cântăreața și actrița. Surse apropiate, citate de National Enquirer, au confirmat că J.Lo îl folosește pe Casper pentru sex și chiar ca dădacă pentru cei doi copii ai ei, gemenii Max și Emme.

Potrivit "New York Post", deja, de la începutul lui 2013, diva a avut întâlniri secrete cu fostul soț la New York, fără știrea lui Casper, ceea ce înseamnă că aceasta ar putea să-i dea papucii tinerelului cât de curând. Marc și JLo au foarte mare respect unul pentru altul și au rămas prieteni după divorț. Chiar dacă s-a cuplat cu fotomodelul Sannon De Lima (25 de ani) din Venezuela, Marc Anthony o iubește la nebunie pe Jennifer Lopez.


Comentează știrea

x
1 februarie 2013
xx

se ard intre ei ca niste caini..

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6201 secunde