Concurs Cât durează partida perfectă de sex

726
Cât durează partida perfectă de sex - sex-1359126708.jpg
Șapte minute durează partida de sex ideală. Un act sexual mai scurt de trei minute ascunde disfuncții, dar, dacă depășește 13 minute este prea lung și obositor. Dacă femeile n-au orgasm în primele 12 minute, nu mai au deloc, spun medicii.
O partidă de sex nu este nici cursă contra cronometru, nici cursă de bătaie lungă, nu se termină dimineața, dar nici "nu se epuizează" în două minute. Contrar fanteziilor multora, terapeuții de cuplu consideră că durata medie este de 7,3 minute la modul ideal. Totuși, norma de șapte minute trebuie ajustată sau crescută de la cuplu la cuplu. 
Durata ideală a unui act sexual reușit este între 3 și 13 minute, este concluzia cercetătorilor americani de la "Society for Sex Therapy and Research", care au realizat un studiu pe un eșantion de 1.752 de cupluri. Astfel, durata medie este undeva la mijloc, adică în jur de șapte minute. Subiecții chestionați aveau vârste între 20 și 45 de ani. Medicii români sunt de acord cu aceste statistici, dar spun că trebuie modelate de la cuplu la cuplu.
O sursă de tensiune care afectează performanța este chiar "mitul celor șapte minute". Cercetările au arătat că femeile au nevoie de aproximativ șapte minute pentru a avea orgasm. Astfel, majoritatea femeilor au interpretat acest lucru greșit: dacă nu au avut orgasm în șapte minute, atunci este ceva în neregulă cu ele.
Mai mult, bărbații au înțeles că dacă "împing" actul sexual dincolo de cele șapte minute, șansele ca partenerele lor să aibă orgasm sunt cu atât mai mari.
Niciuna din aceste interpretări nu este corectă, atrage atenția dr. Barbara Keesling, autoarea cărții "Plăcerea sexuală". Dacă unele femei pot avea orgasm în scurt timp de la penetrare, altele vor avea orgasm mult după ce trec cele șapte minute. Altele nu vor avea orgasm deloc, indiferent de durata actului sexual.
Totul depinde de anatomia proprie, de libidou, de tensiunea și frustrările acumulate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Mituri despre frumusețe
Pagina a fost generata in 1.7103 secunde