Leacuri simple pentru durerile de gât

224
Șodoul, un leac foarte vechi și eficient. De câte ori consumăm hrană rece, dar și în timpul virozelor, este bine să apelăm la ajutorul unui leac de familie, plăcut la gust, eficient și foarte hrănitor: șodoul de ou. Specialiștii Click.ro spun că preparatul dă rezultate în timp record și, de aceea, trebuie folosit cu încredere.

Rețetă. Ingrediente: 3 gălbenușuri de ouă foarte proaspete, 6 linguri de miere și o cană de lapte fierbinte.Preparare: Frecăm cele trei gălbenușuri de ouă cu miere, iar când amestecul s-a transformat într-o spumă, adăugăm laptele fierbinte și amestecăm foarte bine, până când compoziția se omogenizează.

Leacul se bea imediat, cu înghițituri mici. După patru-cinci ore , vocea începe să-și revină la normal.

Infuzia cu flori de tei și propolis. La primul semn că laringita ne creează din nou probleme, preparăm o infuzie dintr-o cană cu apă și două linguri de flori de tei sau de potbal. După 20 de minute de infuzare, în ceai adăugăm 20 de picături de tinctură de propolis și două linguri de miere polifloră sau de tei. Acest balsam îl bem cald, cu înghițituri mici. Repetăm tratamentul de patru ori pe zi timp de o săptămână, iar rezultatul va fi cel așteptat: scăpăm de răgușeală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Semnele tahicardiei
Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 28 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum hrănești o pisică adultă
Pagina a fost generata in 2.4645 secunde