Leacuri simple pentru rinichi

368
Leacuri simple pentru rinichi - siteleacuririnichi19fb-1392836572.jpg
Iată o listă cu cele mai simple remedii naturale pentru problemele rinichilor, recomandată de Libertatea pentru femei:
Lămâi. Pentru eliminarea nisipului folosește următoarea metodă: spală bine 10 lămâi, apoi dă-le prin mașina de tocat. Amestecă-le cu doi litri de apă fiartă, plus 2 linguri de glicerină și lasă-le să se răcească puțin. Strecoară-le și bea câte un pahar la fiecare 10 minute, pe parcursul a două ore. După aceea, pune-ți în dreptul rinichilor perna electrică încăl-zită sau două sticle umplute cu apă fierbinte. Atenție! Tratamentul nu este recomandat în cazul în care suferi de ulcer sau alte boli ale stomacului.
Semințe de morcov. Tot împotriva pietrelor de la rinichi se folosesc și semințele de morcov. Acestea trebuie râșnite, după care se consumă câte un vârf de linguriță de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă, timp de 1-2 luni. Semințele mai pot fi folosite și sub formă de ceai. Pune trei linguri de semințe de morcov la infuzat în 600 ml apă clocotită, după care toarnă conținutul într-un termos pentru a se păstra cald. 
Bea câte jumătate de pahar de șase ori pe zi, înainte de masă și între mese. 
Flori de gălbenele. În 500 ml alcool dublu rafinat pune 100 g flori de gălbenele și lasă-le la macerat timp de două săptămâni într-un borcan închis ermetic și pus într-un loc ferit de lumină, însă la căldură. Compoziția din borcan trebuie agitată zilnic. După cele două săptămâni, strecoară alcoolul prin tifon și bea câte o lingură cu 50 ml apă de trei ori pe zi cu 30 minute înainte de masă.


Coada calului. Pune la infuzat 30 g de coada calului în 200 ml de apă clocotită. După ce s-a răcit strecoară-l și împarte-l în trei porții egale pentru a-l bea de trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Tratamentul se face pe o perioadă de cel mult cinci zile.


Mătase de porumb. Dacă ai probleme cu rinichii bea, în loc de apă, ceai din mătase de porumb.  Pune în 2 litri de apă patru lingurițe de mătase de porumb de la Plafar și lasă să fiarbă timp de 10 minute. Acoperă vasul până când se răcește și apoi bea de fiecare dată când îți este sete pe parcursul zilei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri pentru prăjituri pufoase
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Cum te molipsești de herpes
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Șomaj  pentru absolvenți
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri simple pentru calmare
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.6202 secunde