Rețeta zilei
Macaroane de post
Ingrediente: o pungă macaroane, 350 g nucă, o ciocolată de post, sare.
Mod de preparare: Se pun macaroanele la fiert cu sare. Se fierb bine, se strecoară și se răcesc. Nuca se macină, iar ciocolata se topește pe foc. Se pun macaroanele pe farfurie, se presară nuca, apoi ciocolata topită. Se pot servi și cu batoane de ciocolată.
Mod de preparare: Se pun macaroanele la fiert cu sare. Se fierb bine, se strecoară și se răcesc. Nuca se macină, iar ciocolata se topește pe foc. Se pun macaroanele pe farfurie, se presară nuca, apoi ciocolata topită. Se pot servi și cu batoane de ciocolată.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 16 Februarie 2010
Marţi, 16 Februarie 2010
Luni, 15 Februarie 2010
Luni, 15 Februarie 2010
Luni, 15 Februarie 2010
Sâmbătă, 13 Februarie 2010