Rețeta zilei

Macaroane de post

336
Macaroane de post - f4a4ec9e4245c8147767214e55f7ba93.jpg
Ingrediente: o pungă macaroane, 350 g nucă, o ciocolată de post, sare.
Mod de preparare: Se pun macaroanele la fiert cu sare. Se fierb bine, se strecoară și se răcesc. Nuca se macină, iar ciocolata se topește pe foc. Se pun macaroanele pe farfurie, se presară nuca, apoi ciocolata topită. Se pot servi și cu batoane de ciocolată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Clătite de post cu mere
Luni, 15 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Certat cu… romantismul!
Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Cum conduceți mașina pe timp de ploaie (1)
Pagina a fost generata in 1.511 secunde