Măști cosmetice de casă

309
2
Măști cosmetice de casă - sitemasticosmet-1401111238.jpg
Cu precădere în perioada verii, specialiștii în cosmetică recomandă ca după efortul de purificare a tenului să se aplice și o mască. Pentru ca beneficiile să fie pe măsură, le recomandă pe cele preparate în casă și, atenție, din produse sută la sută naturale, de genul fructelor, legumelor, dar și pe bază de lactate și miere de albine. Iată câteva rețete de măști de vară recomandate de Unica.ro, pe care le puteți prepara în foarte scurt timp, chiar la dumneavoastră acasă:

Morcovi și brânză de vaci: O mască facială preparată din aceste două ingrediente este foarte bună, atenție, pentru tenul mixt. Se prepară dintr-un morcov dat prin răzătoarea mică și o lingură cu brânză proaspătă de vaci. Se amestecă cele două ingrediente suficient cât să se obțină o pastă omogenă și se aplică pe față. Se lasă zece minute, iar apoi se îndepărtează cu apă călduță.

Fructe îmblânzite cu smântână: Pentru ca efectele să fie pe măsură, e bine să se aleagă, de exemplu, patru-cinci caise bine coapte. Acestea se decojesc, li se scot sâmburii, iar pulpa se pasează bine și se combină cu o lingură cu smântână proaspătă. Masca astfel preparată se aplică pe față și pe gât, iar după 20 de minute, în care și-a făcut efectul, se curăță cu apă călduță. Acest tratament hidratează intens tenul uscat și catifelează pielea, de aceea nu trebuie să-l ezitați a-l folosi. Dacă nu aveți caise proaspete, puteți folosi și caise congelate, după ce le lăsați să se dezghețe.

Castravetele, eternul tonic: Avantajul acestei legume la îndemână în orice perioadă a anului este acela că face bine oricărui tip de piele și, în plus, are un efect reconfortant garantat. Se prepară dintr-un castravete de mărime medie și două linguri cu iaurt proaspăt. Castravetele se dă prin răzătoare, după care se amestecă împreună cu iaurtul. Se aplică pe față și pe gât și se lasă să acționeze un sfert de oră, după care se înlătură frumos cu apă rece.  

Comentează știrea

iolanda
4 iunie 2014
skin79

AM luat o oferta excelenta de la skin79.ro Un set cu masti deosebit. Folosesc bb crema pink

find more information
4 iunie 2014
find more information

e cig review Stiri Cetățenești : Măști cosmetice de casă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online find more information http://lakefrontpro.com/hangsen-e-liquid/what-is-the-best-e-cigarette-vapor-e.asp

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Meniul zilei
Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Luni, 26 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Ce gătim rapid astăzi
Luni, 26 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 3.6926 secunde