Rețeta zilei
Mere coapte
Ingrediente: mere, franzelă, unt, rom, zahăr, scorțișoară.
Mod de preparare: Merele necurățate de coajă se spală și li se scoate așa-zisul cocean fără să se spargă la bază. Într-o tigaie de teflon se pun felioare de franzelă unse cu unt. Pe fiecare se așază câte un măr. Se pun în fiecare măr câte o linguriță de zahăr și jumătate de linguriță de unt netopit. Se dau la cuptor pentru circa 20 de minute să se coacă. Se servesc calde, stropite cu o linguriță de rom sau presărate cu zahăr și scorțișoară.
Mod de preparare: Merele necurățate de coajă se spală și li se scoate așa-zisul cocean fără să se spargă la bază. Într-o tigaie de teflon se pun felioare de franzelă unse cu unt. Pe fiecare se așază câte un măr. Se pun în fiecare măr câte o linguriță de zahăr și jumătate de linguriță de unt netopit. Se dau la cuptor pentru circa 20 de minute să se coacă. Se servesc calde, stropite cu o linguriță de rom sau presărate cu zahăr și scorțișoară.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 09 Februarie 2010
Marţi, 09 Februarie 2010
Luni, 08 Februarie 2010
Luni, 08 Februarie 2010
Luni, 08 Februarie 2010
Sâmbătă, 06 Februarie 2010
Sâmbătă, 06 Februarie 2010