Rețeta zilei

Mere coapte

432
Mere coapte - fe8ceec5d07f8726b63402e7d8d6cd1c.jpg
Ingrediente: mere, franzelă, unt, rom, zahăr, scorțișoară.
Mod de preparare: Merele necurățate de coajă se spală și li se scoate așa-zisul cocean fără să se spargă la bază. Într-o tigaie de teflon se pun felioare de franzelă unse cu unt. Pe fiecare se așază câte un măr. Se pun în fiecare măr câte o linguriță de zahăr și jumătate de linguriță de unt netopit. Se dau la cuptor pentru circa 20 de minute să se coacă. Se servesc calde, stropite cu o linguriță de rom sau presărate cu zahăr și scorțișoară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Cum să evitați neplăcerile iernii
Luni, 08 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Năzuroasă foc, la nici trei ani!
Sâmbătă, 06 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Sâmbătă, 06 Februarie 2010
Stire din Cetățenești : De ce o ia mintea omului razna?
Pagina a fost generata in 2.5397 secunde