Murături de vară asortate
Ingrediente: 2 verze, 10 castraveți, 10 morcovi, o sfeclă roșie, mărar, sare, oțet.
Mod de preparare: Se introduc legumele spălate într-un borcan, asortate, apoi se adaugă mărarul deasupra. Se toarnă saramura realizată din sare, apă și oțet după gust. Se lasă la soare câteva zile.
Se servesc la diverse fripturi și garnituri.
Mod de preparare: Se introduc legumele spălate într-un borcan, asortate, apoi se adaugă mărarul deasupra. Se toarnă saramura realizată din sare, apă și oțet după gust. Se lasă la soare câteva zile.
Se servesc la diverse fripturi și garnituri.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 30 Iulie 2010
Vineri, 30 Iulie 2010
Joi, 29 Iulie 2010
Joi, 29 Iulie 2010
Miercuri, 28 Iulie 2010