SFATURI

Concurs Pentru îndepărtarea surplusului de grăsime (I)

485
Mare, soare, plajă, toate acestea ne așteaptă în anotimpul cald. Dar ce facem cu kilogramele în plus pe care le-am căpătat pe parcursul iernii? Specialiștii vă propun 10 sfaturi practice pentru a îndepărta surplusul de grăsime.
1. Începeți fiecare zi cu un mic dejun hrănitor, bogat în cereale, lactate și fructe proaspete. Aceste alimente dau energie și țin de foame, până la următoarea gustare.
2. Odihniți-vă opt ore pe noapte. Cercetătorii au stabilit o legătură între somnul de noapte și un control mai bun al organismului asupra hormonilor care produc starea de foame.
3. Faceți mișcare ori de câte ori aveți ocazia - în timp ce vă uitați la televizor, în timp ce spală mașina sau în timp ce se încălzește mâncarea. Un studiu recent a demonstrat că oamenii care fac mișcare în timpul zilei scapă de kilograme mai repede decât cei care preferă plimbările regulate sau mișcările coordonate.
4. Aveți grijă cu lichidele pe care le consumați. Sucurile, apa minerală sau alcoolul conțin multe calorii. Consumați apă plată cu lămâie.
5. Faceți-vă un program zilnic de mers pe jos. Cu pauze de câte 10 minute, dar cu respectarea programului, rezultatele vă vor binedispune. (va urma)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9279 secunde