Mâine, start în Regata Universităților din Constanța

334
Universitatea Maritimă Constanța organizează, mâine, la Baza nautică, cea de-a treia ediție a Regatei Universităților din Constanța.
Conform informațiilor furnizate de conf. univ. dr. ing. Violeta Ciucur, secretar științific al senatului UMC, în concurs s-au înscris echipaje aparținând Universității Maritime, Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" și Universității "Ovidius", care se vor întrece în probele de yachting (clasa Ypton 22) și canoe 10+1.
Concursul debutează la ora 9.30, cu ședința tehnică, iar un ceas și jumătate mai târziu, se va da startul în cursa de canoe, în care studenții sportivi vor avea de vâslit pe o distanță de aproximativ 1.000 de metri. La ora 11.30, vor porni la drum și echipajele de yachting, care vor naviga pe un poligon triunghiular de maximum 3.000 de metri, în sistem de match race. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 12.30.
La regată, devenită, prin specific, una de tradiție pentru centrul universitar UMC, sunt invitate personalități ale orașului Constanța și ale comunității maritime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5703 secunde