Sfaturi
Concurs Pentru servirea fructelor
597
Articole de la același autor
Os de sepie pentru ciocul perușilor
12 Decembrie 2007
Păgubit FNI, nu reușește să-și recupereze suma… investită
05 Decembrie 2007
Cârnați de casă
11 Decembrie 2007
Jambon de porc fiert în vin
21 Decembrie 2007
Părinții l-au "ajutat" să devină alcoolic
14 Noiembrie 2007
Vopsirea sprâncenelor
30 Noiembrie 2007
#Merele, mai întâi de toate, se taie cu cuțitul pentru fructe în 4 - 8 părți, se înlătură cotorul și apoi se servesc de bucăți.
# Prunele și caisele se desfac în jumătăți și se înlătură sâmburele.
# Poama se culege de pe strugure, se plasează în farfurioara personală și se ia câte o bobiță.
# Mandarinele se curăță de coajă cu mâna și se împart în feliuțe.
# Bananelor li se înlătură coaja și se gustă cu lingurița de desert.
# Pepenii verzi și galbeni se servesc porționați în felii, apoi se mănâncă mijlocul cu lingurița sau furculița pentru desert.
# Prunele și caisele se desfac în jumătăți și se înlătură sâmburele.
# Poama se culege de pe strugure, se plasează în farfurioara personală și se ia câte o bobiță.
# Mandarinele se curăță de coajă cu mâna și se împart în feliuțe.
# Bananelor li se înlătură coaja și se gustă cu lingurița de desert.
# Pepenii verzi și galbeni se servesc porționați în felii, apoi se mănâncă mijlocul cu lingurița sau furculița pentru desert.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!