Pește prăjit în bere
Ingrediente: 800 g pește oceanic, un pahar de bere, un cățel de usturoi, 100 ml smântână, un gălbenuș de ou, unt cât o nucă, o linguriță de vegeta.
Mod de preparare: Feliile de pește decongelat se călesc rapid în unt, se adaugă berea, vegeta și usturoiul. Se fierbe înăbușit zece minute. Înainte de a servi, usturoiul se poate scoate. Se freacă smântâna cu gălbenușul de ou, compoziția se toarnă peste pește și se lasă la încălzit. Se servește cu garnitură de cartofi sau de orez.
Mod de preparare: Feliile de pește decongelat se călesc rapid în unt, se adaugă berea, vegeta și usturoiul. Se fierbe înăbușit zece minute. Înainte de a servi, usturoiul se poate scoate. Se freacă smântâna cu gălbenușul de ou, compoziția se toarnă peste pește și se lasă la încălzit. Se servește cu garnitură de cartofi sau de orez.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Vineri, 20 Mai 2011
Vineri, 20 Mai 2011
Vineri, 20 Mai 2011
Joi, 19 Mai 2011
Joi, 19 Mai 2011
Joi, 19 Mai 2011
Luni, 16 Mai 2011