La Costinești, Campionatul Național de lupte greco-romane pentru copii

Concurs Finala sportivilor cu mușchi de oțel

740
Finala sportivilor cu mușchi de oțel - 04d524031f29c89d78cae864bd6f0de7.jpg

Articole de la același autor

Vremea frumoasă anunțată pentru week-end îi scoate pe constănțeni din casă. Dacă ajungeți în Stațiunea Tineretului, intrați și în sala de sport, pentru că veți asista la cele mai aprige încleștări pe saltea.

Începând de astăzi și până duminică, sala de sport din Costinești este gazda turneului final al Campionatului Național de lupte greco-romane pentru copii (11-15 ani).
La competiție, organizată de Federația Română de Lupte, în parteneriat cu Primăria Costinești și Hotel Costinești Royal, participă aproximativ 250 de tineri luptători, reprezentând 25 de grupări spor-tive de profil din toată țara. Se concurează pe categorii de greutate: 32 kg, 35 kg, 38 kg, 42 kg, 47 kg, 53 kg, 59 kg, 66 kg, 73 kg, 85 kg și 100 kg.
Premiile vor fi oferite atât de federație (medalii, diplome, tricouri), cât și de sponsori (echipament sportiv, dulciuri).
Printre cei mai valoroși luptători participanți la Naționale, care au deja în palmares medalii cucerite în turnee, se numără Alexandru Dumitru (CSS 3 Steaua București), Ionuț Caraș (LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța), Irinel Botez (Bacău), Bogdan Tiba (Brașov), Marian Vlad (Câmpulung) sau Nicolae Mirică (Slatina).
Întrecerile de pe saltea vor fi supervizate de multe dintre personalitățile luptelor românești, la campionatul de la Costinești confirmându-și prezența Răzvan Pîrcălab, vicepreședintele FRL, Ștefan Rusu, fost campion olimpic, cel mai titrat luptător al României, Mircea Constantin, fost campion european și vicecampion mondial, sau Vasile Andrei, antrenor federal.
v v v
Programul Campionatului Națio-nal de la Costinești: vineri (ora 18.00): cântarul oficial și ședința tehnică; sâmbătă (orele 13.00-20.00): meciuri pe categorii, urmate de festivitatea de premiere; duminică (orele 8.30-15.00): meciuri pe categorii, urmate de festivitatea de premiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Stire din Diverse : "ÎNTÂI… MAI TOVĂRĂȘEȘTE"
Pagina a fost generata in 0.4335 secunde