Rețeta zilei
Pișcoturi de casă
2874
Ingrediente: 250 g de unt sau margarină, 4 linguri de zahăr, 2 gălbenușuri, un vârf de cuțit de bicarbonat, 2 linguri de apă, 500 g făină
Ustensile de bucătărie: forme de pișcoturi, tavă de cuptor.
Mod de preparare: Pregătim aluatul de pișcoturi într-un castron în care se freacă untul cu zahărul, peste care adăugăm gălbenușurile, bicarbonatul și apa. Făina o încorporăm treptat în compoziție până când obținem un aluat potrivit. Cu o formă de pișcoturi, care se găsește în magazinele de accesorii și ustensile de bucătărie, așezăm pișcoturile la rând, unul lângă altul, într-o tavă unsă cu unt sau margarină. Dăm pișcoturile la cuptor până când se rumenesc. Pișcoturile astfel preparate sunt crocante și gustoase, foarte bune pentru meniul copiilor.
Ustensile de bucătărie: forme de pișcoturi, tavă de cuptor.
Mod de preparare: Pregătim aluatul de pișcoturi într-un castron în care se freacă untul cu zahărul, peste care adăugăm gălbenușurile, bicarbonatul și apa. Făina o încorporăm treptat în compoziție până când obținem un aluat potrivit. Cu o formă de pișcoturi, care se găsește în magazinele de accesorii și ustensile de bucătărie, așezăm pișcoturile la rând, unul lângă altul, într-o tavă unsă cu unt sau margarină. Dăm pișcoturile la cuptor până când se rumenesc. Pișcoturile astfel preparate sunt crocante și gustoase, foarte bune pentru meniul copiilor.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 15 Decembrie 2009
Luni, 14 Decembrie 2009
Luni, 14 Decembrie 2009
Luni, 14 Decembrie 2009
Sâmbătă, 12 Decembrie 2009