SFATURI

Privind vestimentația și accesoriile

587

Articole de la același autor

Moda se schimbă, e adevărat, dar sunt unele reguli de la care specialiștii susțin că nu trebuie să vă abateți. Și prima dintre ele ar fi că nu tot ce este la modă vă stă bine. Luați întâi în calcul calitățile și defectele corpului dumneavoastră și mai apoi tendințele sezonului.

- Ideea că negrul slăbește este un principiu supraevaluat. Primul lucru care contează este croiala, apoi textura materialului. Zonele cu surplus trebuie acoperite cu materiale fluide și simple. O femeie plinuță poate purta culori deschise, dacă își alege modele de haine care o avantajează.
- Haine de mărimi nepotrivite. Lăsați cochetăria inutilă cu privire la numărul pe care îl purtați. Nu vă va întoarce nimeni eticheta să se uite. Nu cumpărați haine prea strâmte sau prea largi, efectul va fi dezastruos.
- Lenjeria care se observă prin haine. Arată, pur și simplu, urât. Purtați tanga la pantaloni strâmți sau foarte subțiri și alegeți mereu sutiene potrivite cu forma sânilor dumneavoastră.
- Asortarea excesivă. Bluză roz, ruj roz, cercei roz, unghii roz, pantofi cu model roz... astfel de combinații dau un aspect de țărăncuță la căminul cultural și sunt doar pentru femeile total nesigure pe gusturile lor.
- Haine nepotrivite cu locul și momentul. Cine a mers măcar o dată la Mall știe. E plin de domnițe aranjate la patru ace, ca și cum s-ar duce la un cockteil la vreo ambasadă, nu la un simplu magazin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8049 secunde