Rețeta zilei

Concurs Pulpe de pui cu bere

1968

Articole de la același autor

Ingrediente: 6 pulpe de pui, 3 - 4 linguri ulei de măsline, o linguriță ierburi aromate sau condimentele preferate, sare, piper, o sticlă de bere brună.
Mod de preparare: Pulpele se pun într-o pungă de hârtie, împreună cu uleiul de măsline, condimentele, sarea și piperul. Se lasă 10 - 15 minute la marinat. Se scot apoi pulpele și se așează într-o tavă. Peste ele se toarnă jumătate din sticla de bere, se acoperă cu folie de aluminiu și se dau la cuptorul preîncălzit la 200 grade. Se țin acoperite 20 - 25 de minute, apoi se îndepărtează folia și se lasă la rumenit. Pe măsură ce berea se evavoră se adaugă și restul de bere din sticlă. Se servesc cu piure de cartofi sau altă garnitură și cu sosul format în tavă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0328 secunde