Rețeta zilei
Concurs Pulpe de pui cu bere
1968
Articole de la același autor
Ficăței de pui cu sos alb
27 Februarie 2008
Cartofi la cuptor cu legume și ciuperci
22 Ianuarie 2008
Mesaje speciale pentru mame
08 Martie 2008
Angajatorul refuză să-i restituie cartea de muncă
26 Ianuarie 2008
Câinii comunitari sunt, în continuare, schingiuiți
15 Ianuarie 2008
Ingrediente: 6 pulpe de pui, 3 - 4 linguri ulei de măsline, o linguriță ierburi aromate sau condimentele preferate, sare, piper, o sticlă de bere brună.
Mod de preparare: Pulpele se pun într-o pungă de hârtie, împreună cu uleiul de măsline, condimentele, sarea și piperul. Se lasă 10 - 15 minute la marinat. Se scot apoi pulpele și se așează într-o tavă. Peste ele se toarnă jumătate din sticla de bere, se acoperă cu folie de aluminiu și se dau la cuptorul preîncălzit la 200 grade. Se țin acoperite 20 - 25 de minute, apoi se îndepărtează folia și se lasă la rumenit. Pe măsură ce berea se evavoră se adaugă și restul de bere din sticlă. Se servesc cu piure de cartofi sau altă garnitură și cu sosul format în tavă.
Mod de preparare: Pulpele se pun într-o pungă de hârtie, împreună cu uleiul de măsline, condimentele, sarea și piperul. Se lasă 10 - 15 minute la marinat. Se scot apoi pulpele și se așează într-o tavă. Peste ele se toarnă jumătate din sticla de bere, se acoperă cu folie de aluminiu și se dau la cuptorul preîncălzit la 200 grade. Se țin acoperite 20 - 25 de minute, apoi se îndepărtează folia și se lasă la rumenit. Pe măsură ce berea se evavoră se adaugă și restul de bere din sticlă. Se servesc cu piure de cartofi sau altă garnitură și cu sosul format în tavă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!