Remedii cosmetice pentru ochii umflați

231
Remedii cosmetice pentru ochii umflați - 5f354c41e6ab9c59217401b086538c91.jpg
"Nu pot să scap de umflăturile de sub ochi și de pe pleoape, cu toate că folosesc creme de firmă. Ce îmi recomandă cosmeticiana în acest caz? Mulțumiri anticipate pentru răspuns" – Luana, 37 ani, din Constanța.
v v v
Specialiștii în cosmetică susțin că îmbătrânirea, cearcănele, reținerile de apă sunt mai vizibile în zona ochilor, unde apar cel mai devreme și ridurile. Tocmai de aceea se impune o îngrijire specială a acestei zone, cu atât mai mult cu cât ea este mult mai sensibilă decât restul feței.
Astfel de probleme, din păcate, nu sunt întotdeauna o marcă a trecerii timpului, ele putând fi favorizate de o îngrijire necorespunzătoare a zonei ochilor. Dacă nu este vorba de alte cauze (oboseală, stres, insomnii), specialista atrage atenția că atât cremele obișnuite, pe care le aplicăm zilnic pe față, cât și uleiurile cosmetice, dacă nu sunt bine alese și sunt aplicate incorect (crema de ochi se aplică cu vârful degetului inelar, pentru că apasă cel mai ușor), pot să provoace umflăturile despre care vorbiți. De asemenea, este bine să ți-neți produsele pentru ochi în frigider, pentru că recele dezumflă. Ideal ar fi să aveți o întâlnire față în față cu un specialist în cosmetică, pentru a se pronunța în cunoștință de cauză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 26 Mai 2011
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Pagina a fost generata in 1.6701 secunde