Rețetă israeliană

320
Ingrediente: 2 mere roșii potrivit de mari, 1/4 ceașcă migdale sau miez de nucă tocate mărunt, o linguriță scorțișoară, 2-3 linguri vin roșu, 1-2 linguri miere.
Mod de preparare: Se taie merele în două, se îndepărtează partea lemnoasă și semințele, apoi se taie mărunt, cu coajă cu tot, și se pun într-un castron mai mic. Se adaugă apoi nuca, scorțișoara, vinul și mierea și se amestecă bine. Se ține o oră la frigider și abia apoi se servește. Haroset-ul trebuie consumat în aceeași zi. Dacă vinul este prea dulce, se pune miere mai puțină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 26 Mai 2011
Stire din Cetățenești : FOTOGRAFII DE LA CITITORI
Pagina a fost generata in 1.5653 secunde