Remedii naturiste pentru herpes

169
Ți-a apărut un herpes și vrei să scapi rapid de el? Iată câteva tratamente naturiste care îl vor face să treacă în câteva zile, recomandate de Unica.ro:

Ceai negru. Este un antioxidant și antiviral, având și proprietăți antiinflamatoare. Nu trebuie decât să iei un plic de ceai negru, să-l înmoi timp de câteva minute în apă fierbinte, apoi să-l aplici pe herpes, timp de câteva minute. De asemenea, poți să prepari un ceai negru foarte concentrat și să înmoi în el mici comprese, pe care să le prinzi peste herpes cu un plasture. Vei vedea că zona respectivă arată mai bine imediat.

Sarea amară sau sarea Epsom, pe numele științific sulfat de magneziu, se găsește în farmacii, dar și în magazinele naturiste. Este unul din cele mai bune tratamente împotriva herpesului pentru că usucă rapid bășicile. Așadar, ia o mână de sare amară, dizolv-o într-un bol cu apă, iar cu soluția rezultată udă bine o compresă. Aceasta se ține timp de câteva minute pe herpes, de mai multe ori pe zi.

Bicarbonatul te scapă de mâncărimi. Este unul din cele mai vechi tratamente naturiste împotriva herpesului și chiar funcționează. Este eficient mai ales împotriva mâncărimilor. Se amestecă puțin bicarbonat cu apă, se udă o compresă, apoi se aplică pe herpes. Se poate lăsa oricât de mult pentru a usca herpesul rapid și a preveni sâcâitoarele mâncărimi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Pagina a fost generata in 2.6598 secunde