Concurs Rețetă germană
Ingrediente: 300 g de leber, 750 g de cartofi, 4 linguri de untură sau 8 de ulei, o ceapă, 4-5 ouă, sare, boia dulce, 4 roșii, pătrunjel.
Mod de preparare: Se face un piure de cartofi în care se amestecă leberul, ceapa to-cată fin, sarea, boiaua dulce. Într-o tigaie cu untura topită se așază această compoziție, în care se fac cu lingura patru-cinci adâncituri, unde se vor sparge ouăle. Se pune tigaia în cuptorul încins. Când albușul s-a coagulat, se aranjează între ouă câteva felii de roșii. Tigaia se mai lasă în cuptor pentru câteva minute, apoi se presară pă-trunjel tocat și se servește imediat.
Mod de preparare: Se face un piure de cartofi în care se amestecă leberul, ceapa to-cată fin, sarea, boiaua dulce. Într-o tigaie cu untura topită se așază această compoziție, în care se fac cu lingura patru-cinci adâncituri, unde se vor sparge ouăle. Se pune tigaia în cuptorul încins. Când albușul s-a coagulat, se aranjează între ouă câteva felii de roșii. Tigaia se mai lasă în cuptor pentru câteva minute, apoi se presară pă-trunjel tocat și se servește imediat.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 11 Ianuarie 2011
Marţi, 11 Ianuarie 2011
Luni, 10 Ianuarie 2011