Rețetă thailandeză
Ingrediente: 100 g spaghetti de orez, 3 roșii, o ceapă verde, un ardei, tarhon verde sau uscat, sos de soia.
Mod de preparare: Într-o oală de aproximativ doi litri se pun 1,5 litri de apă la fiert. Când apa dă în clocot, se varsă spaghetele (rupte în prealabil la jumătate pentru a fi mai scurte, și astfel mai ușor de amestecat apoi cu legumele). Se lasă la fiert șapte minute, apoi se scurg, se pun într-o farfurie acoperită și se dau la frigider, la răcit, pentru circa 20 de minute. În paralel, se spală legumele și se taie în cubulețe cât mai mici. După ce s-au răcit, se scot spaghetele și se amestecă bine cu legumele. Se toarnă sos de soia după gust și se presară tarhonul mărunțit. Se servește ca salată sau pe post de aperitiv
Mod de preparare: Într-o oală de aproximativ doi litri se pun 1,5 litri de apă la fiert. Când apa dă în clocot, se varsă spaghetele (rupte în prealabil la jumătate pentru a fi mai scurte, și astfel mai ușor de amestecat apoi cu legumele). Se lasă la fiert șapte minute, apoi se scurg, se pun într-o farfurie acoperită și se dau la frigider, la răcit, pentru circa 20 de minute. În paralel, se spală legumele și se taie în cubulețe cât mai mici. După ce s-au răcit, se scot spaghetele și se amestecă bine cu legumele. Se toarnă sos de soia după gust și se presară tarhonul mărunțit. Se servește ca salată sau pe post de aperitiv
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Vineri, 18 Februarie 2011
Vineri, 18 Februarie 2011
Vineri, 18 Februarie 2011
Joi, 17 Februarie 2011