Concurs Rețeta zilei

185
Rețeta zilei - 1a54ed0d8ca0bdb0cf54794977feb05a.jpg
Ingrediente: 2 kg ardei capia (sau gogoșari), 2 lămâi, 6 căței de usturoi, 250 ml oțet, 250 ml apă, o linguriță sare, 2 linguri zahăr, 10 boabe de piper, 2 foi de dafin.
vvv
Mod de preparare: Ardeii sau gogoșarii se coc pe plită, se lasă să se înmoaie într-un vas, apoi se curăță de pieliță și de semințe și se taie în ștraifuri late. Se pun în borcan. Lămâile se spală cu apă caldă, se șterg și se taie rondele. Se pun la fiert împreună cu usturoiul curățat, oțetul, apa, sarea, zahărul, dafinul și boabele de piper. Se dau într-un clocot-două și se toarnă peste ardei. Se închid borcanele etanș și, după două zile, se mai dă zeama într-un clocot, se lasă să se răcească, apoi se toarnă din nou peste ardei. Se închid din nou borcanele etanș și se păstrează în cămară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : SFATURI
Marţi, 13 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Luni, 12 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Luni, 12 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : Rețeta zilei
Sâmbătă, 10 Octombrie 2009
Stire din Cetățenești : SFATURI
Pagina a fost generata in 3.2759 secunde