Rețeta zilei
Orez cu cașcaval
Ingrediente: 3 cești cu orez, 100 g unt, 150 g cașcaval ras, 2 cești cu apă, 3 linguri sos de roșii, sare, piper.
Mod de preparare: Se alege orezul și se spală bine. Se pune untul într-o cratiță, se topește, apoi se toarnă orezul și se amestecă. Se toarnă o ceașcă de apă fierbinte și se adaugă puțină sare și piper. Se lasă să fiarbă la foc mic, timp de 15 - 17 minute. Când apa a scăzut și orezul este fiert, se amestecă cu două - trei linguri de sos de roșii mai gros și cu cașcavalul ras, apoi totul se pune într-o cratiță unsă cu unt. Se dă la cuptor pentru circa șapte minute.
Ingrediente: 3 cești cu orez, 100 g unt, 150 g cașcaval ras, 2 cești cu apă, 3 linguri sos de roșii, sare, piper.
Mod de preparare: Se alege orezul și se spală bine. Se pune untul într-o cratiță, se topește, apoi se toarnă orezul și se amestecă. Se toarnă o ceașcă de apă fierbinte și se adaugă puțină sare și piper. Se lasă să fiarbă la foc mic, timp de 15 - 17 minute. Când apa a scăzut și orezul este fiert, se amestecă cu două - trei linguri de sos de roșii mai gros și cu cașcavalul ras, apoi totul se pune într-o cratiță unsă cu unt. Se dă la cuptor pentru circa șapte minute.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 05 Ianuarie 2010
Luni, 04 Ianuarie 2010
Luni, 04 Ianuarie 2010
Miercuri, 30 Decembrie 2009