Rețeta zilei
Rulouri de pui
Ingrediente: piept de pui, brânză topită, sare, piper, șuncă afumată.
Mod de preparare: Se bate carnea ca pentru șnițele, se sărează, se condimentează, apoi se pune peste o felie de șuncă și o feliuță de brânză topită. Se rulează și se închide cu scobitoarea. Se pun la prăjit în ulei încins și se prăjesc pe toate părțile. Apoi, se pune și un pahar de apă, ca să se pătrundă și la mijloc, iar când sunt aproape gata se pune o ceșcuță de lapte cu resturi de brânză tăiate mărunt sau chiar brânză topită și se lasă până devine un sos alb. Se servesc cu salată verde, piure sau crochete de cartofi.
Mod de preparare: Se bate carnea ca pentru șnițele, se sărează, se condimentează, apoi se pune peste o felie de șuncă și o feliuță de brânză topită. Se rulează și se închide cu scobitoarea. Se pun la prăjit în ulei încins și se prăjesc pe toate părțile. Apoi, se pune și un pahar de apă, ca să se pătrundă și la mijloc, iar când sunt aproape gata se pune o ceșcuță de lapte cu resturi de brânză tăiate mărunt sau chiar brânză topită și se lasă până devine un sos alb. Se servesc cu salată verde, piure sau crochete de cartofi.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 13 Ianuarie 2010
Marţi, 12 Ianuarie 2010
Marţi, 12 Ianuarie 2010
Marţi, 12 Ianuarie 2010
Luni, 11 Ianuarie 2010