Apeluri de la cititori

247
Încetare contract
G. Vlaicu, din Constanța: Potrivit Codului Muncii, contractul individual de muncă încetează la data comunicării deciziei de pensionare pentru limită de vârstă.

Onorariile notarilor publici
A. Spiridon, din Constanța: Onorariile pentru serviciile prestate de notarii publicii se stabilesc de către Consiliul Uniunii Naționale a Notarilor Publici, cu aprobarea ministrului justiției.
// Pentru toate operațiunile notariale onorariile sunt minimale, potrivit art. 28 alin. 2 lit. c) din Legea notarilor publici și a activității notariale, iar notarii publici nu vor putea încasa onorarii mai mici, cu excepția cazurilor prevăzute de reglementările în vigoare.
// Pentru serviciile pres-tate, notarii publici au dreptul la:
a) onorarii stabilite în sume determinate;
b) onorarii graduale - pe tranșe și în cote procen-tuale, în raport de valoarea determinată sau nedeterminabilă a obiectului actului. Onorariul gradual și procentual este datorat și dacă actul este supus condiției sau termenului.
// La stabilirea onorariilor după criteriul valoric se vor avea în vedere tranșele și procentele menționate în anexele care fac parte integrantă din prezentele norme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Rulouri de pui
Marţi, 12 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Ciocolată de casă
Marţi, 12 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Luni, 11 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Ruladă de ciuperci și cartofi
Pagina a fost generata in 1.7568 secunde