Concurs Șarlotă de ciocolată
![Șarlotă de ciocolată - sarlotadeciocolatacutoppingdevan-1317415812.jpg](https://cugetliber.ro/imagini/original/sarlotadeciocolatacutoppingdevan-1317415812.jpg)
Ingrediente: 2 ouă, 100 g lapte, 100 g zahăr, o linguriță rasă cu gelatină, 2 linguri cacao, o lingură rom, un pachețel zahăr vanilat, 350 g frișcă, boabe de dulceață scurse de sirop sau fructe confiate.
Preparare: Se freacă bine ouăle cu zahărul, se amestecă cu laptele, iar compoziția se fierbe la foc foarte mic, amestecând în tot timpul fierberii. Se adaugă gelatina, care în prealabil a fost înmuiată în puțină apă rece și se amestecă continuu. Se dă jos vasul de pe foc și se combină crema cu toată cantitatea de cacao. Când s-a răcit complet, se amestecă cu zahărul vanilat, romul și 300 g frișcă. Se pune în cupe și se decorează cu frișcă și cu boabe de fructe din dulceață.
Preparare: Se freacă bine ouăle cu zahărul, se amestecă cu laptele, iar compoziția se fierbe la foc foarte mic, amestecând în tot timpul fierberii. Se adaugă gelatina, care în prealabil a fost înmuiată în puțină apă rece și se amestecă continuu. Se dă jos vasul de pe foc și se combină crema cu toată cantitatea de cacao. Când s-a răcit complet, se amestecă cu zahărul vanilat, romul și 300 g frișcă. Se pune în cupe și se decorează cu frișcă și cu boabe de fructe din dulceață.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 01 Octombrie 2011
Sâmbătă, 01 Octombrie 2011
Vineri, 30 Septembrie 2011
Vineri, 30 Septembrie 2011
Vineri, 30 Septembrie 2011
Vineri, 30 Septembrie 2011
Joi, 29 Septembrie 2011