Concurs Șarlotă de ciocolată

731
Șarlotă de ciocolată - sarlotadeciocolatacutoppingdevan-1317415812.jpg
Ingrediente: 2 ouă, 100 g lapte, 100 g zahăr, o linguriță rasă cu gelatină, 2 linguri cacao, o lingură rom, un pachețel zahăr vanilat, 350 g frișcă, boabe de dulceață scurse de sirop sau fructe confiate.
Preparare: Se freacă bine ouăle cu zahărul, se amestecă cu laptele, iar compoziția se fierbe la foc foarte mic, amestecând în tot timpul fierberii. Se adaugă gelatina, care în prealabil a fost înmuiată în puțină apă rece și se amestecă continuu. Se dă jos vasul de pe foc și se combină crema cu toată cantitatea de cacao. Când s-a răcit complet, se amestecă cu zahărul vanilat, romul și 300 g frișcă. Se pune în cupe și se decorează cu frișcă și cu boabe de fructe din dulceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Sfaturi de toamnă pentru grădina ta (3)
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Dovleac copt cu brânză de capră
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Roșii în bulion
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Dificultăți de vedere la un ochi
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Îi chinuie talentul sau nesimțirea?
Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Desert cu gutui și unt
Pagina a fost generata in 3.9922 secunde