Rețeta zilei
Sarmale dietetice
Ingrediente: carne cât mai slabă de vită, pui sau curcan, orez, ciuperci, mirodenii, un ou, un morcov, un ardei, boabe de piper, foi de dafin, varză murată desărată sau frunze de ștevie (opărite în prealabil cu borș) sau viță.
Mod de preparare: Pentru frăgezime și savoare se adaugă în carnea tocată o lingură de smântână dietetică, un ou, un morcov ras, un ardei tăiat mărunt, câteva ciuperci tăiate mărunt, 3 linguri de orez, cimbru, busuioc, piper. Cu această compoziție se formează sarmalele, iar atunci când se pun în oală, printre ele, se presară cimbru, foi de dafin, boabe de piper, boia dulce, o lingură de ulei. Când sarmalele sunt aproape fierte se adaugă un păhărel de vin și puțin suc de roșii.
Mod de preparare: Pentru frăgezime și savoare se adaugă în carnea tocată o lingură de smântână dietetică, un ou, un morcov ras, un ardei tăiat mărunt, câteva ciuperci tăiate mărunt, 3 linguri de orez, cimbru, busuioc, piper. Cu această compoziție se formează sarmalele, iar atunci când se pun în oală, printre ele, se presară cimbru, foi de dafin, boabe de piper, boia dulce, o lingură de ulei. Când sarmalele sunt aproape fierte se adaugă un păhărel de vin și puțin suc de roșii.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Miercuri, 10 Martie 2010
Miercuri, 10 Martie 2010
Marţi, 09 Martie 2010
Marţi, 09 Martie 2010
Luni, 08 Martie 2010