"Se pun ei moț-cocoț deasupra primăriei!"

313
1
Eu m-am interesat foarte bine ce acte trebuie să depună părinții mei ca să primească ajutor social pentru căldură de la primărie. N-am avut probleme cu primăria, în schimb, cei de la asociație fac mare tam-tam și le cer acte că nu au alte venituri, că au auzit unii ce mare avere au ai mei și trebuie să lămurească problema. Îmi dau și eu seama că nu e în regulă să profiți și să ceri un drept ce nu ți se cuvine, dar părinții mei chiar au nevoie de acest ajutor. Nu știu cum să procedez ca să scap de tensiunea asta. Vă mulțumesc anticipat, Lucreția Danea".


Stimată doamnă Danea, potrivit reglementărilor primăriei privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, nu se solicită la momentul depunerii cererii acte doveditoare ale veniturilor realizate (adeverințe, cupoane de pensie etc), sau alte acte (contract de casă, închiriere etc).


Documente necesare
Singurele documente pe care trebuie să le prezentați în astfel de situații sunt următoarele: formularul de cerere completat și semnat de titularul cererii; copie după actele de identitate (buletine/certificate de naștere pentru cei care nu au buletin), ale tuturor membrilor din familia respectivă (toate persoanele care locuiesc și sunt luate în calcul la întreținere la adresa pentru care se solicită ajutorul).


Alte acte doveditoare se vor solicita, după caz, de către reprezentanții Primăriei, în momentul efectuării prin sondaj a anchetelor sociale.


Potrivit acelorași reglementări, reprezentanții asociațiilor de locatari/proprietari care condiționează depunerea cererii de prezentarea de acte doveditoare fac un abuz.


Comentează știrea

cei 15 000 -20 000 maidanezi din municipiul CTA-grasi,prosperi si care ne inmultim voiosi ,latratatori si zburdalnici in fiecare an si chiar la 5-6 luni(vrem sa atingem recordul mondial la caine pe cap de om caci cel national l-am depasit deja)
27 noiembrie 2012
preaiubitului si stimatului tovaras primar RADU STEFAN MAZARE si prea stimatilor tovarasi din primarie si ecarisaj,-multumim din inima ca ne lasati sa traim bine mersi pe toate strazile si sa ne inmultim de la luna la luna si de la an

suntem recunoscatori si ne vom ruga cand vom ajumge in raiul cainilor pt voi.!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!.ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!ham ham ham!!!ham ham ham!!!.ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ha!ham ham ham!!!ham ham ham!!!.ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!!ham ham ham!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.3863 secunde