Secrete mici, efecte mari în bucătăria ta

216
Secrete mici, efecte mari în bucătăria ta - fooddrinks1341489127135232080813-1359905806.jpg
l Materiile prime ce se folosesc la prepararea unei prăjituri trebuie ținute la temperatura camerei cu două ore înainte


l Când ai nevoie de coaja de la lămâie, pentru a nu întâmpina niciun fel de dificultăți în îndepărtarea cojii, fructele trebuie ținute la înmuiat, în apă fierbinte, înainte de cojire, aproximativ 15 minute

l Dacă mâncarea se prinde de fundul vasului în care fierbe și capătă gust și miros de afumat, o puteți repara transferând-o în altă oală, apoi adăugați o ceapă crudă, fără coajă și mai dați mâncarea în câteva clocote

l Produsele lactate nu se păstrează la lumină, deoarece aceasta favorizează distrugerea vitaminei B 2

l Pentru ca peștele să se poată curăța mai ușor de solzi, se ține înainte, timp de zece minute, într-un vas cu apă călduță

l Mâncărurile nu se reîncălzesc direct la foc, ci pe un vas cu abur, căci altfel pierd din substanțele nutritive, mai ales vitaminele

l Bulionul rămas în cutie se păstrează mai bine dacă este transferat într-un borcănel acoperit cu un strat subțire de ulei

l Ceapa, nelipsită aproape din niciun preparat culinar, este comparată cu antibioticele datorită conținutului său bogat în substanțe distrugătoare de microbi, deci e bine s-o consumați des



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Îmbrățișările alungă stresul
Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Sporturi simple, care ajută la slăbit
Pagina a fost generata in 1.8249 secunde