Cosmetica la domiciliu

223
Cosmetica la domiciliu - cosmeticebio-1359905824.jpg
"Am crezut că e ceva trecător, însă nasul meu, cum dă de frig, cel puțin asta e impresia mea, se cojește, mi-e jenă de colegi. Am mai citit pe ici, pe acolo, tot felul de chestii, dar tot n-am rezolvat problema. Citesc această rubrică și m-am gândit că mă puteți ajuta și pe mine cu niște sfaturi. Vă mulțumesc foarte mult. Cristina".


xxx

Dragă Cristina, în situația în care pielea de pe nas va continua să se cojească și în perioada următoare, Bogdana Oancea Stoian, specialistă în cosmetică, îți recomandă să aplici comprese cu lapte călduț pe nas. Mai mult, și în timpul cât ești la muncă poți să faci uz de un truc, pe cât de simplu, pe atât de folositor pentru activarea circulației. Este vorba de un masaj mai special, constând în ciupiturile rapide și scurte ale nasului. Încearcă aceste remedii, iar dacă rezultatele nu se văd, revino cu amănunte și vom ruga cosmeticiana să ne dea și alte rețete.

Important! Nici ochii nu trebuie neglijați în zilele mai reci sau geroase. Așadar, tratați-i cu mai multă grijă, căci sunt foarte sensibili la orice tip de agresiune. N-o să vă vină să credeți, însă cel mai important pas în această direcție este demachierea zilnică. Totodată, se recomandă spălarea cu ceai de mușețel și albăstrele, iar seară de seară se va unge zona din jurul ochilor cu o cremă grasă, hrănitoare, care se va masa ușor pentru a întârzia apariția ridurilor... laba gâștii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Îmbrățișările alungă stresul
Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Calendar
Sâmbătă, 02 Februarie 2013
Stire din Cetățenești : Sporturi simple, care ajută la slăbit
Pagina a fost generata in 1.6367 secunde