Pentru sănătatea dumneavoastră

Sensibilitatea dentară (1)

178
Sensibilitatea dentară (1) - 434eaf70b60de01436f181950c4dcb5d.jpg
"Nu mai știu ce să mă fac, pur și simplu sunt disperată. Bani destui ca să-mi tratez dinții nu am, iar ei mă dor și atunci când mănânc mai rece, și dacă mâncarea e fierbinte, și dacă e acră, și dacă e dulce. Pot afla cum să scap de senzațiile astea sâcâitoare?" – Adela, 36 ani, din Constanța.
v v v
Dr. Cecilia Bianu Stănică (Cabinet medical individual - Policlinica Mangalia, strada Mircea cel Bătrân nr. 3), ne-a explicat că de un real spri-jin în rezolvarea problemei dinților sensibili sunt, pe de o parte, alimen-tația echilibrată, iar pe de alta, peria-jul eficient, realizat cu o pastă de dinți specială pentru dantura sensi-bilă, care ar putea atenua din efec-tele neplăcute ale unor obiceiuri ali-mentare precum savurarea unei ca-fele fierbinți sau a unui ceai aburind.
De asemenea, consumul frecvent de fructe proaspete - sursă de vitamine și minerale, este în același timp o metodă simplă, tradițională, de curățare a danturii. Astfel, un măr mâncat seara înainte de culcare ajută la curățarea și menținerea sănătății dinților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 05 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Joi, 05 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Covrigei cu coniac
Miercuri, 04 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Chec de ciuperci
Pagina a fost generata in 2.0887 secunde