Sfaturi pentru găsirea unui job în 2010 (1)

387
Sfaturi pentru găsirea unui job în 2010 (1) - d3cd9f83478b35b3c20f2b69541da1b8.jpg
În acest an dificil, specialiștii recomandă să privești dincolo de criza economică și să accepți că, indiferent de starea pieței de muncă, vor exista întotdeauna companii dornice să angajeze noi oameni. Pregătește-te cât poți de bine și profită de această oportunitate. Dacă vrei să știi cum să te faci observat și cum să găsești jobul visurilor tale în 2010, ține cont de următoarele recomandări ale specialiștilor:

Fii gata de acțiune!
Trebuie să fii mereu pregătit, gata de acțiune, indiferent de planurile tale de viitor. Asigură-te că ai tot ce-ți trebuie pentru a începe căutările de succes. Actualizează-ți CV-ul, pregătește o poveste clară, care să spună de ce ești gata pentru o nouă oportu-nitate și gândește-te pe cine vrei să treci la persoanele de referință. Începe să te pregătești psihic și emoțional pentru schimbare, astfel încât să nu te ia nimic pe nepregătite.

Nu ignora problemele!
Chiar și în condiții economice mai blânde decât în prezent, oamenii sunt de părere că e mai sigur să rămâi la locul de muncă actual decât să riști, acceptând o poziție într-o altă companie.
Însă nu ignora lucrurile atunci când nu merg bine. Uneori, nu va fi totul perfect. Chiar și în cele mai bune vremuri, companiile suferă fuziuni, vânzări, cumpărări etc. - acțiuni care lasă uneori sute sau mii de oameni fără un loc de muncă. Fii prudent și mereu atent la condiția firmei pentru care lucrezi; cască ochii și urechile, căci poate veni vremea să mergi mai departe spre un alt job.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Vineri, 29 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Pagina a fost generata in 2.3135 secunde